• Beste leden,

  Met de opening van de kantine op  2 september jl. is de voetbalvereniging Zuidoost United weer volledig operationeel.

  Met alle nieuwe richtlijnen die er in de kantine aanwezig waren, was het voor iedereen even wennen. Gelukkig was het van de week redelijk  weer, waardoor we met z'n allen ook niet echt de behoefte hadden om dan ook alleen voor het hoognodige de kantine te bezoeken.

  Op 2 september was heropening van de kantine, maar ook de start van Buurtbuik 'nieuwe stijl'.
  We kunnen niet lekker met elkaar samen aan tafel zitten voor een lekkere maaltijd, dus is er een nieuwe start gemaakt met het  ophalen van je 'eigen' maaltijd.
  Buurtbuik nieuwe stijl bleek al snel een succes  en alle maaltijd waren in een korte tijd opgehaald.

  Doordeweeks is woensdag traditioneel onze drukste dag. Doordat we in een openbaar sportpark zitten, kunnen we mensen niet verbieden het sportpark te betreden.
  Zuidoost United heeft als vereniging niet de mogelijkheden om totaaloverzicht te hebben over wie in er wel of niet aanwezig (mogen) zijn op het sportpark.
  We moeten met elkaar deze taak uitvoeren.  Durf elkaar aan te spreken bij ongeregheden of verdachte situaties. Ziet u een kind zijn fiets niet goed op slot doen, wijs hem/haar er op. Het is zo zonde als de fiets na afloop van de training er niet meer staat.

  Vaak zien we dat de poort aan de andere van het sportpark ook open is. Dit is om toegang tot het hockey veld mogelijk te maken.
  We willen u erop wijzen dat mensen die kwaad in gedachten hebben, meerdere in- en uitgangen kunnen benutten.
  Eén van onze kernvoorwaarden die gewaardorgd moet zijn voor onze leden is veiligheid. Als we met z'n allen een oogje in het zeil houden creëren we voor ons kostbaarste bezit, onze kinderen, een veilige omgeving. Dat het minste wat we kunnen doen. Vele ogen maken licht werk.

  Let's stay safe, let's stay united.

  Donovan Hooghart
  Voorzitter Zuidoost United