• Verslag Altius - JO15-1

  26 feb 2024
 • Verslag jo15
  Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Altius op het programma.
  Met een kleine vertraging is het gehele team toch op tijd gekomen voor de wedstrijd.

  Zuidoost United begon sterk aan de wedstrijd.
  Met enkele snelle aanvallen van de linkerkant had Suraju enkele kansen op de 0-1 maar door goed keeperswerk bleef het nog 0-0. Altius kwam steeds meer in de wedstrijd en kreeg via hun snelle aanvallers ook de nodige kansen.
  Het stabiele middenveld met Jabir, GL en Rishi begon de wedstrijd meer naar hun hand te zetten, dit resulteerde in 2 mooie steek passen die koelbloedig werden afgerond. Zuidoost United kon gaan rusten met een 0-2 voorsprong.

  De start van 2de helft ging niet volgens plan. Zuidoost United werd van minuut 1 zwaar onder druk gezet. Diamond, Tyron moesten alle zeilen bij zetten om de rappe vleugelspitsen bij te houden.

  Altius voerde de druk op en overliep het middenveld van Zuidoost United, dit resulteerde in 2 knappe doelpunten waardoor de stand naar 2-2 werd gebracht.

  Altius had het betere spel en zette de verdediging van Zuidoost United. Onder enorme druk.

  Totdat de keeper van Altius zich verkeek op een hoge bal en deze liet vallen. Melvin was alert en zorgde tegen de verhouding in voor een 2-3 voorsprong.

  Altius is deze teleurstelling de gehele wedstrijd niet boven gekomen.
  Door opzoek te gaan naar de gelijkmaker liet Altius veel gaten in hun organisatie achter, dit resulteerde in veel ruimte waarin de voorhoede van Zuidoost veel vrijheid kreeg en dus makkelijk kon uitlopen naar een 2-7 overwinning.

  Op papier een ruime overwinning maar in de praktijk was het toch lastig.

  Het verkleinen van de ruimte bij balbezit tegenstander moet veel beter worden uitgevoerd.

  Al met al een verdiende overwinning.

  Donovan Hooghart
  Ad interim trainer/coach jo15-1
  Hoofd voetbalzaken
  Zuidoost United