• Beste leden van Zuidoost United,
   
  De periode waarin we zitten is wederom verre van comfortabel. Waar wij net als alle andere sportverenigingen dachten: ‘We gaan een inhaalslag maken’, worden we wederom geconfronteerd met aanpassingen die nodig zijn om het COVID-19 virus onder controle te krijgen.
   
  Door de COVID-19 pandemie zijn een paar van onze goede eigenschappen verwaarloosd. Een vereniging, zeker eentje zoals die van ons, staat voor laagdrempelig, gelijkheid, en saamhorigheid.
   
  Knelpunten:
  Punten die op dit moment herkenbaar zijn bij Zuidoost United:
  Op dit moment zijn we  telefonisch moeilijk bereikbaar
  Het persoonlijk contact tussen de leden en de verschillende domeinen/commissies is nu weinig tot niet aanwezig.
   
  Digitalisering:
  De vereniging is ook de digitale weg ingeslagen. Vele processen en diensten zijn en worden geautomatiseerd om zo de vaste processen die nodig zijn een vereniging te runnen doorgang te laten vinden.
  Doordat we als kader in een situatie zitten waar persoonlijk contact en samenkomen niet gewenst zijn, kunnen wij deze processen niet compenseren met een warme/persoonlijke begeleiding.
   
  Herstel/verbroedering:
  De vereniging zet op dit moment dan ook alle zeilen bij om de relatie met de leden en leden onderling te herstellen/verbeteren. Het bestuur is er voor alle leden. Helaas hebben wij niet de capaciteit en of bezetting om proactief te handelen. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden.
   
  Haalplicht:
  Met onze vernieuwde website, en onze social media kanalen proberen we de leden up to date te houden. U als lid heeft in deze periode dus ook een haalplicht. Dit betekent dat u van de gelegenheid gebruik kunt en moet maken om informatie over de vereniging op te halen op de door ons aanbevolen platformen.


  Updates/ontwikkelingen Zuidoost United

  Hondsrugpark
  Stichting Hondsrugpark heeft zich voor enkele jaren verbonden aan onze jeugdafdeling. Uitgebreide informatie zal binnenkort gedeeld worden.
   
  Arena-Fysio

  Met Arena-fysio heeft het Bijlmersportpark sinds kort een vaste fysiopraktijk op het complex. De leden kunnen tijdens de inloopuren op maandag en woensdag terecht. Exacte tijden staan vermeld in het artikel op de website. Zuidoost United kijkt uit naar een goede samenwerking met Arena-fysio.

  Sportspullenbank #sportspullenbank
  De samenwerking met Tessa Blom (sportpedagoog.com) is geïntensiveerd. Met de sportspullenbank is er een project bijgekomen. Zuidoost United heeft al de eerste gift ontvangen van gebruikte en nieuwe voetbalschoenen. Kinderen die snel groeien of het zich niet kunnen permitteren om voetbalschoenen  aan te schaffen, kunnen binnenkort een beroep doen op de sportspullenbank te Zuidoost United.  

  KELME
  Na een samenwerking  van 6 jaar met Jako, is  Zuidoost United Vanaf 1 juli 2020 overgestapt naar het Spaanse topmerk KELME. Het heeft even geduurd, maar de kleding is beschikbaar. Veel teams en leden hebben de kleding al aangeschaft.. De kleding is verkrijgbaar via de webshop www.teamwear4you.nl van onze intermediair.

  Tot slot
  We kijken allemaal uit naar betere tijden, tijden waar we weer voor het ‘eggie’ onze wedstrijden op de zaterdag spelen, een gezellige tijd en grote opkomst hebben in onze kantine, en waar we weer samen  op woensdag van een Buurtbuikmaaltijd kunnen genieten.
   
  Laten we met z’n allen keihard werken om dit weer  mogelijk te maken.
   
  Houdt onze website en socialmedia kanalen in de gaten voor updates op alle bovengenoemde onderwerpen.
   
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Bestuur Zuidoost United