• Nieuwsbrief juli 2023

  22 jul 2023
 • Beste leden,
   
  Het seizoen is alweer een tijdje voorbij en binnen onze organisatie zijn we druk bezig met de voorbereiding van 2023-2024. Het bestuur wil graag eenieder bedanken voor de bijdrage aan het runnen van de vereniging. We kunnen terugkijken op een mooi seizoen, zowel wat betreft de sportieve prestaties van de teams als de organisatie van alle wedstrijden, dankzij de inzet van vele vrijwilligers.
   
  Sportief succes
  Het seizoen 2022-2023 kende een ongekend slot! Hier een greep uit de meest sprekende prestaties:
  Zowel Zaterdag 2 als 35+ werden na een zinderende slotwedstrijd in de competitie kampioen. Ook hebben we de jeugdopleiding weer iets meer in de steigers gezet, dankzij de inzet van de trainersstaf. We zijn nog niet waar we willen zijn, maar we zijn goed op weg. Om onze doelstellingen te behalen, moeten we onze trainingstaf nog verder uitbreiden.
   
  Vrijwilligers
  Zoals eerder aangegeven, hebben we een succesvol seizoen gehad dankzij onze vrijwilligers.
  We willen het aantal vrijwilligers vergroten, zodat we leuke evenementen kunnen organiseren voor jullie, de leden.
  Het samen kijken naar het WK-duel tussen Nederland en Senegal was een geweldig voorbeeld. Als club willen we meer van dit soort activiteiten organiseren en daarvoor hebben we een uitgebreide vrijwilligersgroep nodig.
   
  Ik hoor sommigen van jullie denken: "Ojee, dat gaat veel tijd kosten." Dat hoeft echter niet zo te zijn. Een paar uurtjes helpen in de kantine, bij een toernooi of bij het secretariaat op zaterdag kan de club enorm vooruit helpen. Dus als je interesse hebt, neem dan contact op via ahshAJHS@zuidoostunited.nl

  De PenningMaster( contributie)
  Met ingang van het seizoen 2023/2024 zal De PenningMaster de inning van de contributie voor de leden van Zuidoost United op zich nemen. Binnenkort ontvangt u alle details over deze verandering in het innen van de contributie. Houd de website goed in de gaten voor verdere updates.
   
  Tot slot rest mij niets anders dan iedereen een fijne vakantie toe te wensen. We hopen jullie allemaal weer te zien in het volgende seizoen.
   
  Sportieve groet,
  Dennis, Donovan en Jacqueline
  Bestuur Zuidoost United