• Nieuwsbrief februari 2021

  26 feb 2021
 • Beste leden van Zuidoost United,

  Huidige situatie
  Het is eind februari, als bewoner van deze stad hebben we met z’n allen een paar unieke gebeurtenissen moeten ervaren. Het invoeren van de avondklok en het vervolgens verlengen van deze maatregel heeft een enorme impact op de samenleving de sneeuw(pret) heeft voor plezier gezorgd en heeft even de aandacht van de samenleving gekregen. De sneeuw is letterlijk voor onze ogen gesmolten en we zijn weer op het punt waar gebleven waren.

  Namelijk:
  •    Competitie wederom uitgesteld
  •    Horeca/kantine nog steeds gesloten (tot nader order)

  Er is dus helaas nog erg veel onduidelijkheid over hoe het seizoen zal worden afgerond. Er worden verschillende scenario’s geschetst maar tot de dag vandaag is er nog niets concreet.

  Suggestie KNVB
  Het seizoen eindigen met een regio cup heeft voor mij, als voorzitter, de persoonlijke voorkeur. Het geeft ons de kans om de onderlinge relaties tussen de clubs in de regio te versterken.
  Terwijl wij wachten op uitsluitsel van de KNVB, zitten wij als club niet stil. We blijven met uitzondering van de onverwachte sneeuw val onze leden zoveel mogelijk contact momenten aanbieden.  Op de zaterdag missen we natuurlijk ‘het wedstrijd element’ , maar we slagen er tot nu toch steeds in om er een klein feestje van te maken.

  Knelpunten
  De periode waarin we zitten is wederom verre van comfortabel.
  De knelpunten die in de eerdere nieuwsbrief waren gemeld zijn nog steeds een grote uitdaging voor de club.
  Als vereniging zijn we hier druk mee bezig (Interactieve) multimedia zal een steeds grotere rol gaan spelen hierin.

  Contributie
  We krijgen veel vragen van onze leden hierover.
  De contributie van dit seizoen dient betaald te worden. Het bestuur heeft niemand dispensatie of toezeggingen gedaan deze niet te betalen.
  Het is een moeilijke tijd voor iedereen en we moeten elkaar een hart onder de riem steken.
  De club loopt door het COVID19 pandemie heel veel inkomsten mis op het gebied van horeca en evenementen.  Het is van essentieel belang om de vastgestelde begroting sluitend te krijgen.  We willen namelijk ook volgend seizoen onze poorten weer openen voor onze (aspirant)leden. En verder werken aan het verbeteren/herstellen van onze sterke eigenschappen die door u als lid (terecht) als knelpunt naar voren zijn gekomen.
   
  Haalplicht:
  Met onze vernieuwde website, en onze social mediakanalen proberen we de leden up to date te houden. U als lid heeft in deze periode dus ook een haalplicht. Dit betekent dat u van de gelegenheid gebruik kunt en moet maken om informatie over de vereniging op te halen op de door ons aanbevolen platformen:
  https://www.zuidoostunited.nl/
  https://twitter.com/unitedzuidoost
  https://www.facebook.com/groups/zuidoostunited/
  https://www.instagram.com/zuidoostunited/
  https://www.tiktok.com/@zuidoostunited?


  Updates/ontwikkelingen Zuidoost United

  Interview RAZO en radio MART

  Op 3 december en 5 december 2020 heeft voorzitter, Donovan Hooghart, een interview aan RAZO en Radio MART over de samenwerking van Zuidoost United met Stichting Hondsrugpark gegeven.
  Stichting Hondsrugpark heeft zich voor enkele jaren verbonden aan onze jeugdafdeling. 1 van de interviews is hier terug te luisteren.

  Algemene ledenvergadering:
  Voor het eerst in de geschiedenis heeft er bij Zuidoost United een digitale ledenvergadering plaatsgevonden.
  De leden vergadering in deze vorm is uniek, maar staat wel in relatie met de periode waarin we met z’n allen verkeren. Interactie via applicaties als Zoom, `Google meet zullen in de toekomst meer regel dan uitzondering zijn binnen Zuidoost United.

   
  Arena-Fysio
  Op 20 januari is er door een groep afgevaardigden van onze trainersstaf een bezoek gebracht aan onze nieuwe relatie Arena-Fysio. In dit gesprek zijn er enkel punten overeengekomen die de relatie tussen beiden partijen zal versterken en meerwaarde zal geven aan de kennisbank van ons technisch kader. Afgesproken is dat er bij het eerstvolgende algemene trainersoverleg er een train de trainer sessie komt die door Arena-Fysio zal worden geleid.

  De sportpedagoog
  De sport pedagoog is een relatie van Zuidoost United die ons faciliteert als het gaat om pedagogisch verantwoord coachen.
  Op 17 februari heeft er een gesprek plaats gevonden om het coaching begeleidingstraject van onze (technische) kader leden nog voor het eind van het seizoen 2020 - 2021 een doorstart te geven.


  Groei
  Ondanks dat we net als elke andere voetbalclub niet kunnen deelnemen aan de competitie, zijn er toch ook wat positieve zaken te noemen.
  Zuidoost United heeft in de periode van 1 juli t/m 1 december 103 nieuwe leden kunnen verwelkomen. Ondanks de COVID19 pandemie maken we dus een lichte groei mee in onze vereniging.

  Dit betekent dat we dus dringend op zoek zijn naar (jong)volwassenen die Ervaring hebben, of bereid zijn ervaring op te doen om ons op alle disciplines bij te staan en te ondersteunen.

  Zie link hieronder en meld aan!

  https://www.zuidoostunited.nl/vacatures  Tot slot

  Laten we deze periode gebruiken om ons zelf voor te bereiden zodat wanneer het weer kan, we startklaar uit de blokken kunnen vertrekken!

   
  Laten we met z’n allen keihard werken om dit weer mogelijk te maken.
   
  Houdt onze website en social mediakanalen in de gaten voor updates!
   
  Met vriendelijke groet,
   
  Bestuur Zuidoost United

  https://www.zuidoostunited.nl/
  https://twitter.com/unitedzuidoost
  https://www.facebook.com/groups/zuidoostunited/
  https://www.instagram.com/zuidoostunited/
  https://www.tiktok.com/@zuidoostunited?