• Zuidoost United

  De voetbalvereniging Zuidoost United is, ontstaan uit een samengaan van SV Bijlmer en K.S.J.B. Met iets meer dan 500 leden is Zuidoost United een kleine vereniging. De vereniging speelt veldvoetbal en zaalvoetbal met heren, dames, veteranen en jeugd. Zuidoost United heeft “tijdelijk” professionele kracht in huis, maar drijft in kern op een grote groep vrijwilligers.

  Zuidoost United is er voor haar leden, hun familie(s), de vrijwilligers, bezoekende sporters, sponsoren en leveranciers, de omwonenden, schoolkinderen en overige burgers van Amsterdam Zuidoost. Zuidoost United wil de leukste voetbalclub van Amsterdam Zuidoost zijn. Waar elk lid zich thuisvoelt, en waarbij de vereniging door haar activiteiten een positieve bijdrage levert aan de leefbaarheid van de buurt, maar ook aan de gezondheid van haar leden.

  De club is gevestigd in het hartje van de Bijlmer, aan de Karspeldreef In Amsterdam Zuidoost (Bijlmer Sportpark, gelegen in het Nelson Mandelapark), waar de club de grootste gebruiker en huurder is van een prachtig sportpark en clubgebouw.

 • Missie

  Het is de missie van de vereniging om ondersstaande met enthousiasme, doorzettingsvermogen en vooral positieve instelling vorm te geven en in praktijk te brengen.

  • We bouwen aan een sportieve, gezonde en zelfstandige vereniging waar de leden en de bewoners van Zuidoost trots op kunnen zijn.
  • Opleiden van spelers, trainers, bestuurlijk en organisatorisch kader staat voorop.
  • We doen dat samen, iedereen draagt zijn of haar steentje bij.
  • Het is onze overtuiging dat met plezier bezig zijn de basis vormt voor goede prestaties.
 • Kernwaarden

  Dit zijn onze kernwaarden:

  Ontmoeting: We hebben en zijn een plaats om te ontmoeten. Clubgevoel en verbondenheid staan centraal.

  Sportiviteit: FairPlay op het veld en in de zaal, en in gedrag. Respect voor elkaar en voor de omgeving.

  Betrouwbaarheid: Zeg wat je doet en doe wat je zegt. We zijn open naar elkaar, geven elkaar feedback en kunnen op elkaar bouwen.

  Verantwoordelijkheid: Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze vereniging en het sportpark waarvan wij gebruik maken. Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze leden, vrijwilligers en voor de omgeving.

  Professionaliteit Bij ons geen betaalde sporters, wel vrijwilligers die zich op professionele wijze inzetten.

  Ondernemend: We staan open voor nieuwe uitdagingen, nieuwe mogelijkheden van exploitatie, nieuwe maatschappelijke ontwikkelingen en nieuwe kansen. Daarbij zijn we een lerende organisatie.