• Bestuursmededeling voor leden Zuidoost United

  2 jul 2020
 • Beste leden van Zuidoost United,

  Het seizoen 2019-2020 is een ander seizoen geworden dan verwacht. Alle grote evenementen die we in het verschiet hadden, hebben helaas geen doorgang kunnen vinden. Net als de rest van de wereld ondervonden we behoorlijke hinder van het COVID-19 virus.

  Zuidoost United heeft als vereniging met de nodige uitdagingen te maken. Ondanks de beste intenties, konden wij als vereniging niet altijd de diensten bieden die u, als lid, van ons verwacht en hebben we de laatste maanden niet naar behoren kunnen invullen. Daar balen we enorm van en via deze weg bedanken we u voor uw geduld en vertrouwen in ons.

  Om onze diensten weer aan te kunnen bieden en deze ook naar een hoger niveau te kunnen tillen, is uw hulp voor het aankomende seizoen 2020 -2021 hard nodig!

  Zo zoeken we bijvoorbeeld betrokken ouders die ons kunnen ondersteunen met trainingen, een helpende hand bieden bij de horeca, de administratie, enz. Wilt u een steentje bijdragen? Stuur dan een mail naar info@zuidoostunited.nl

  Afgelopen zaterdag (27 juni) was de laatste training. De eerstvolgende trainingen beginnen op 3 augustus 2020. De komende week zal gebruikt worden om de resterende leden definitief in te schrijven en het opleveren van voorbereidingsschema’s voor het nieuwe seizoen. Er zal flink gecommuniceerd worden via onze website, dus houdt deze in de gaten voor updates.

  Het bestuur.