• Amsterdamse Heldenspeld

  14 mrt 2021
 • Afgelopen week ontvingen 2 van onze leden, Henk Peter Blok en Gilbert Williams, de Amsterdamse Heldenspeld.

  Wij zijn bijzonder trots op hen en feliciteren ze van harte!

   

  Benieuwd welke helden in Amsterdam Zuidoost ook een speldje hebben gekregen, klik dan hier

 • Henk Peter heeft veel ondersteuning geboden aan verschillende sportverenigingen in Zuidoost.

  Hij organiseert, verbindt en is daarnaast ook vrijwilliger bij stichting Toekomst Talent, waar hij samen met Eva Katona het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Zuidoost organiseert. Ook hij zet zich in voor het Sport Talentenfonds. Regelmatig organiseert hij Sportcafés waar sportclubs kunnen bouwen aan hun netwerk.

 • Gilbert Williams is de initiatiefnemer van het wandelvoetbal voor senioren in Zuidoost. Door zijn initiatief sporten nu wekelijks ruim 30 volwassenen en senioren. De deelnemers zijn inmiddels als ploeg opgenomen binnen de voetbalvereniging Zuidoost United.

  Het wandelvoetbalprogramma van Gilbert wordt regelmatig als voorbeeld gebruikt in het land en het unieke programma is inmiddels door vele clubs overgenomen. Hij treedt op als "bondscoach" van Wandelvoetbal. Als ambassadeur reist hij op verzoek van de KNVB en de ouderenbond langs diverse verenigingen om wandelvoetbal op te zetten.

  Zijn enthousiasme en bevlogenheid werken aanstekelijk. Dat zie je terug bij de vele initiatieven die op dit moment mede door hem zijn gestart.